4 Ağustos 2013 Pazar

BOYA VE VÜCUT ÖZELLİKLERİNE GÖRE ŞORT SEÇİMİ

  Kızlar,hepimiz şort giyeriz,özellikle de yaz aylarında.Bu sıcaklarda en rahat en ferah giysi şorttur bizim için.Ancak giyerken hiç dikkat etmediğimiz bazı noktalar vardır.Şimdi ben size ideal şort alımı için gerekli bilgileri vereceğim.:)

-KISA BOYLULAR İÇİN
  Bazen ne kadar zayıf olsak da boyumuz kısa olduğu için her model yakışmayabilir.İşte boyu kısa olanlar için öneri: bacaklarını uzun gösterecek şortlar giysinler.Yüksek bel kısa şortlar bunun için idealdir.Topuklu ayakkabı ile kombinlerseniz de etkisi artar.Diz altı şortlardan uzak durmalısınız.























-UZUN BOYLULAR İÇİN
  Uzun boy çoğu zaman avantajken bazen sırık gibi görünmek hoş olmayabilir.Bunun için uzun boyluların çok kısa şortlardan kaçınması gerekir.Çok kısa şortlar giyince dikkati sadece bacaklarınıza çekersiniz.























-KIVRIMSIZ VÜCUDU OLANLAR İÇİN
  Vücut hatlarınız belirgin değilse geniş kesimli ve pileli şort modellerini tercih edebilirsiniz.























-GENİŞ KALÇALILAR İÇİN
  Kıvrımlı kalçalar seksi bir görünüm kazandırsa da abartısı  vücutla orantısız bir görünüm sağlar.Bunu önlemek için koyu renk şortlar giymelisiniz.Dikkatleri şorttan uzaklaştırmak için de üstünüze açık renkli ve ilgi çekici bluzlar giyebilirsiniz.






















-ÜST BACAKLARI KALIN OLANLAR İÇİN
  Eğer üst bacaklarınız kalınsa çok kısa şortlardan uzak durmalısınız.Hatta mümkünse dize yakın şortlar giymelisiniz.Ayrıca dikey çizgili modeller daha ince görünmenizi sağlar.


Ve en önemlisi sizin kendinize yakıştırmanızdır.Siz kendinize yakıştırdıysanız kimse bir şey diyemez,kendinizi güzel hissettiğiniz kadar güzelsiniz. :)






















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder