3 Ağustos 2013 Cumartesi

GENÇ KIZLAR İÇİN ODA TASARIMLARI

Kızlar,tekrar merhaba.Uzun zamandır bloguma bir şey eklemediğimin farkındayım,biraz yoğundum ama bundan sonra arayı açmamaya özen göstereceğim. :) Hepimiz kaldığımız yerin,odamızın güzel görünmesini isteriz.Odamız bir şekilde kişiliğimizin aynasıdır.Ama bazen aklımıza çok güzel fikirler,hoş tasarımlar gelmesine rağmen nasıl uygulayacağımız konusunda kararsız kalırız ve sonuç olarak odamız aynı şekilde görünmeye devam eder.O yüzden sizlerle hoş ve sade bazı oda tasarımlarını paylaşacağım.Umarım işinize yarar. :)

ÖNCELİKLE BİRKAÇ TÜYO :
-Odanızda sevdiğiniz renklerin hakim olmasına özen gösterin.Ne kadar sevdiğiniz renkleri kullanırsanız,odanızı o kadar seversiniz.
-Odayı güzel göstereyim derken de aşırı eşya ile donatıp göz yormamaya dikkat edin.
-Kullanışlı eşyalar alın,az yer kaplayacak ama işlevsel olacak türden.
-Duvarlarınızı duvar kağıtları ile kaplayabilirsiniz ya da posterler ile kendinize özgün hale getirebilirsiniz. :)

Mesela yandaki odada gördüğünüz gibi bir dolap tasarımı sizin için çok kullanışlı olacaktır.Bu gibi eşyaları her yerde bulamayabilirsiniz ancak isterseniz tasarımınızı çizip özel olarak yaptırabilirsiniz.











Turuncu en sevdiğim renklerden biridir :) Küçük kütüphaneler ve kullanışlı uzun raflarla dekorasyon hem hoş görünümlü hem de kullanışlı bir hal alıyor. Odanıza resimdeki gibi renkli küçük halılardan serebilirsiniz.Odanızı daha güzel bir hale getirecektir.










Bu resimde de çok yaratıcı bir tasarım görüyoruz.Çok fazla çantanız var ve nereye koyacağınızı bilemiyor musunuz? İşte size çok güzel bir fikir.Duvarınıza küçük askılar yerleştirerek hem çantalarınızı koyacak bir yer bulmuş olursunuz hem de güzel bir görüntü,ilginç bir dekorasyon sergilemiş olursunuz.Aynı şeyi istiyorsanız ayakkabılarınıza da uygulayabilirsiniz.Ve ne olursa olsun renkli olmaktan kaçınmayın :).


Resimdeki gibi duvarlarınıza posterler asabilirsiniz.Bu sizin tarzınızı yansıtacaktır ve odanızda daha kendiniz gibi hissedeceksinizdir.Tabi ki resimdeki gibi abartmaya gerek yok birkaç tane assanız da olur :)









En sevdiğim renklerden biri de mavidir. Bu tasarımı hep beğenmişimdir bana göre çok kullanışlı ve sempatik bir tasarım.Ancak bazılarını boğabilir o da ayrı bir mesele.Ama yine de benim gibi beğenenler olursa yaptırmaktan çekinmesinler,bilgisayar masası,kütüphane,yatak masrafından da kurtulmuş olurlar ;).

Oda tasarımları paylaşımım burada sona eriyor,güzel fikirler buldukça sizlerle paylaşmaya devam edeceğim,takipte kalın :).



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder